Pestra kolekcija v družini MOIKA pokriva vse tipe kože in večino njenih stanj. Izdelki posamičnih linij so med sabo kompatibilni in se odlično dopolnjujejo, tako da se le redko zgodi, da ne zadovoljimo potreb naših uporabnikov in uporabnic v celoti.

Naše poslanstvo je vaše polno zadovoljstvo ter optimalna naravna nega obraza in telesa, zato z veseljem sprejmemo izziv, da pripravimo formulacijo povsem po vaših merah in željah. Postopek je  nekoliko daljši, saj zajema obdobje testiranja ter priprave želenih izdelkov.

Postopek individualnega formuliranja se prične s telefonskim klicem. Da dodobra spoznamo vaše želje in morebitne težave, izvedemo informativni razgovor. Na podlagi vsega, kar vemo o vas in potrebah vaše kože, pripravimo predlog individualne nege nato pa se skupaj odločimo za izdelke, ki vam jih bomo pripravljali. Glede na kompleksnost posamične aplikacije pripravimo izračun ter se dogovorimo za število vzorcev, ki jih v razvoj vključujemo.

Osnovni posvet je brezplačen, medtem ko je strošek priprave predloga optimalnega negovalnega režima ter izdelkov, prilagojenih vaši koži, odvisna predvsem od zahtevnosti ter števila produktov.

Za vse dodatne informacije prosimo pišite na info@moika.si ali nas pokličite na 040 195 425.

Vedno smo veseli novih izzivov!