Več let je minilo od osnovne ideje, pa vendar se zdi, da so minila, kot bi trenil. Danes, ko lahko MOIKA končno zacveti tudi v svetu, pogled na vsako podrobnost zgodbe ne more mimo vseh sodelujočih. Vsak delček mozaika nosi svoje ime in pečat nekaj posameznikov.

 

Darja Blatnik, ustanoviteljica in lastnica; Dolgoletne sanje o tem, kako delati z naravo ter vrniti okolju vsaj delček tistega, kar mu jemljemo vsak dan, so košček za koščkom ter dan za dnem v Darji sestavile idejo, kako združiti željo s preživetjem. Ustvarjati zgodbo z vsakodnevnim stikom z naravo, ji prisluhniti ter jo na najbolj nežen način ujeti v stekleničkah je ljubezen, ki je zorela počasi in ni ji videti konca. Želela je nekaj posebnega. Izdelke, ki bodo plod narave iz našega okolja, iz naših kmetij in iz rok naših pridelovalcev, brez kompromisa v kakovosti in uporabnosti. Danes je Darja ponosna lastnica slovenske negovalne kolekcije MOIKA, v prostem času pa srečna mami.

Anže Meden, strokovni sodelavec- farmacevt; V timu Moike zastopa strokovno področje farmacije in kozmetologije. Sodeluje pri razvoju in ocenjevanju varnosti kozmetičnih izdelkov pri postopku registracije. Trenutno področje raziskovanja: kozmetična linija za malčke, zaščita pred soncem, napredni dostavni sistemi, priprava rastlinskih ekstraktov in drugih aktivnih sestavin. Trivia: Leto rojstva: 1995 - Izobrazba: trenutno študira farmacijo na UL FFA - Najljubši kemijski element: 95Am - Najljubše zelišče: prava kamilica, ob oblačnih in zaspanih dnevih pa C. sinensis :).

Oblikovalec Matija Kovač (zgradbazamisli), je neštetokrat prestavljal vsako črtico, tekste, ustvarjal ilustracije in potrpežljivo prenašal negotovosti. Na koncu je tako ali tako obveljala njegova in obožujemo kar je nastalo. Matija je ustvaril grafično podobo MOIKE ter skrbi za to, da je ne spreminjamo po svoje, še naprej.

Dermatologinja Silva Šturbej, je glavni krivec za to, da se je Darja skozi leta navdušila nad skrbjo za kožo na pravilen, naravi prijazen in enostaven način. Z nasveti in komentarji je v veliki meri prispevala k nastanku rdeče niti negovalne rutine, ki jo priporočamo. Dr. Šturbejeva je na voljo tudi za svetovanje ter sestavo kozmetike po meri.

Mikrobiologinja Maja Bertoncelj s svojim širokim znanjem, izkušnjami ter izredno raziskovalno žilico skrbi za mikrobiološko neoporečnost izdelkov ter nadzoruje interne kontrole kakovosti. Prav ona nas je seznanila z mikro svetom, s katerim živimo in morajo z njim preživeti tudi naši izdelki.

Martina Vatovec, butična parfumerka z avantgardnimi koncepti. Martina je ženska, ki živi v  stiku z naravo. Iz nje črpa navdih za življenje, njene barve, esence pa lahko občutiš v njenih parfumih. Po sladki slaščičarski karieri se je našla v svetu dišav. Rada uporablja poznane vonjave, ki nas povezujejo z življenjskimi izkušnjami in lepotami narave. Navdihe išče v minimalno obdelanih materialih, majhni in trajnostni proizvodnji ter alkimičnem ustvarjanju parfumov. Te občutke prenaša v same vonjave in z veseljem deli čustva, ki jih je prvič doživela, ko sem se podala v svet ustvarjanja botaničnih parfumov. Uživa v ustvarjanju svojih parfumov, še raje pa poučuje kako sam kreirati svoj parfum in dišeče aromaterapevtske izdelke. Parfumi so premišljeno izdelani iz kakovostnih naravnih materialov. Naravni rastlinski materiali so skrbno pridobljeni ali izbrani ter zmešani v plemenite uravnotežene mešanice. 

Strokovnjakinja za marketing in spletno okolje, Iva Marovt. Z njeno pomočjo je MOIKA dobila spletno mesto, ki si ga zasluži. Iva ve vse o tem kako deluje in izgleda dobra spletna trgovina. Ve pa tudi kako vanjo povabiti čim več ljubiteljev naravne kozmetike in jih prepričati, da je ravno MOIKA to, kar so od nekdaj želeli in potrebovali.