Darja Blatnik, ustanoviteljica in lastnica; Dolgoletne sanje o tem, kako delati z naravo ter vrniti okolju vsaj delček tistega, kar mu jemljemo vsak dan, so košček za koščkom ter dan za dnem v Darji sestavile idejo, kako združiti željo s preživetjem. Ustvarjati zgodbo z vsakodnevnim stikom z naravo, ji prisluhniti ter jo na najbolj nežen način ujeti v stekleničkah je ljubezen, ki je zorela počasi in ni ji videti konca. Želela je nekaj posebnega. Izdelke, ki bodo plod narave iz našega okolja, iz naših kmetij in iz rok naših pridelovalcev, brez kompromisa v kakovosti in uporabnosti. Danes je Darja ponosna lastnica slovenske negovalne kolekcije MOIKA, v prostem času pa srečna mami.

Maja Krajnčič

Mlada in energična navdušenka nad kozmetiko, ki prihaja iz Kozjanskega - kraja, kjer rastejo najboljše rož'ce za proizvodnjo naravne kozmetike. Pri Moiki ima zelo pomembno vlogo, saj je "striček iz ozadja", ki opravlja vlogo marketinga in upravljanja s socialnimi omrežji. S svojim trudom in pozornostjo do detajlov lahko zagotovi, da vsaka objava na družbenih omrežjih podpira vizijo in vrednote znamke. Kot najmlajša članica prinese v podjetje sveže ideje in mladostno energijo.

Anže Meden, strokovni sodelavec- farmacevt; V timu Moike zastopa strokovno področje farmacije in kozmetologije. Sodeluje pri razvoju in ocenjevanju varnosti kozmetičnih izdelkov pri postopku registracije. Trenutno področje raziskovanja: kozmetična linija za malčke, zaščita pred soncem, napredni dostavni sistemi, priprava rastlinskih ekstraktov in drugih aktivnih sestavin. Trivia: Leto rojstva: 1995 - Izobrazba: trenutno študira farmacijo na UL FFA - Najljubši kemijski element: 95Am - Najljubše zelišče: prava kamilica, ob oblačnih in zaspanih dnevih pa C. sinensis :).

Oblikovalec Matija Kovač (zgradbazamisli), je neštetokrat prestavljal vsako črtico, tekste, ustvarjal ilustracije in potrpežljivo prenašal negotovosti. Na koncu je tako ali tako obveljala njegova in obožujemo kar je nastalo. Matija je ustvaril grafično podobo MOIKE ter skrbi za to, da je ne spreminjamo po svoje, še naprej.

Dermatologinja Silva Šturbej, je glavni krivec za to, da se je Darja skozi leta navdušila nad skrbjo za kožo na pravilen, naravi prijazen in enostaven način. Z nasveti in komentarji je v veliki meri prispevala k nastanku rdeče niti negovalne rutine, ki jo priporočamo. Dr. Šturbejeva je na voljo tudi za svetovanje ter sestavo kozmetike po meri.