Feauture

Svilnato peščena- Negovalni tekoči puder

Je nastal je kot odziv na pobudo naših stalnih strank, ki na kakovostno negovalno kozmetiko ne želijo nanašati sintetične dekorativne kozmetike, ter cenijo produkte lokalnega izvora in svežino surovin.

Razpoložljivost: Na zalogi

36,00 €

Opis

Pripravili smo štiri izhodiščne odtenke, nudimo tudi možnost, da odtenek popolnoma prilagodimo vaši koži.

Svilnato peščena (svetla polt, rumenkasti podton)

Olivno medena (temna, mediteranska polt)

Sveže rožnata (svetla polt, rdečkasti podton) 

Hladno jesenska (srednja polt, brez izrazitega podtona- "beige")

Negovalni tekoči puder nastal je kot odziv na pobudo naših stalnih strank, ki na kakovostno negovalno kozmetiko ne želijo nanašati sintetične dekorativne kozmetike, ter cenijo produkte lokalnega izvora in svežino surovin.

Vsebuje naravne pigmente kot so titanijev dioksid, železovi oksidi in mice. Vsi pigmenti so primerni za kozmetično rabo, saj so očiščeni morebitnih alergenov ter ostalih primesi. Izdelek je precej preprost v svoji sestavi in kompleksen pri reševanju težav, s katerimi se soočajo uporabnice tovrstnih dekorativnih aplikacij. 

Poglavitni negovalni surovini v pudru sta olje slivovih jedrc ter lešnikovo olje, oba izvirata iz slovenskih kmetij in predstavljata srce te lahke in učinkovite formulacije. Za svežino in toniziranje kože poskrbi hidrolat dišeče pelargonije, ki ga vsako leto destiliramo na naši kmetiji. Kot izjemno aktivno učinkovino, ki kožo dodatno varuje, neguje in jo podpira pri njenih obnovitvenih procesih, smo izbrali edinstveni izvleček šipkovih plodov.  

Izdelek po svoji funkcionalnosti posega tako v opredelitev obarvane kreme kot klasične pudrne podlage. Oblikovali smo hibridni izdelek  z namenom samostojne uporabe, kadar je naša koža nekoliko mastna, mešana in normalna. Pri zreli, suhi in dehidrirani koži priporočamo uporabo v kombinaciji z drugimi negovalnimi izdelki. Po izkušnjah naših uporabnic se krasno obnese nanos na podlago našega Suhega ričkovega obraznega olja, saj so gubice manj vidne, koža pa je izdatno negovana.

Napiši svoje mnenje

Mnenje pišete za: Svilnato peščena- Negovalni tekoči puder

Kako ocenjujete ta izdelek? *

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Kvaliteta
Cena

Dodatne informacije

Odtenek Svilnato peščena