Feauture

Cvetna linija/ Floral line

Za nego normalne, suhe in zrele kože/ Rich mature skin care- normal to dry skin

Se ponaša z visoko vsebnostjo antioksidantov in regenerativnih učinkovin. Primerna je za nego zrele, mešane in suhe kože, na kateri se pojavljajo prvi znaki staranja. Cvetoči vrtovi so navdihnili njen nastanek, rodila se je najbolj razkošna in dišeča med linijami v družini MOIKA. 

Perfect blend of antioxidants and regenerating ingredients, this luxurious facial care line was formulated to suit mature, mixed and dryer skin, which confronts with first signs of aging. Blooming gardens inspired its origins and our richest in nutrients and upgraded with wonderful smell Floral line was born.

 

Mreža Seznam

 1. Cvet pomarančevca- razkošna nega zrele kože 30 ML

  32,90 €

  Cvet nerolija. Dnevna nega, osnovana na olju slivovih jedrc v sinergiji z botaničnimi izvlečki cvetov nerolija, dišeče pelargonije in ajbiša, kožo globinsko nahrani in navlaži.

 2. Cvetlična osvežila vodica/ Refreshing flower mist 100 ML

  16,90 €

  Formulirana na osnovi aromatičnih vodic melise in dišeče pelargonije bo vašo kožo očistil nečistoč, jo pomiril in pripravil na vlaženje. Osvežilni in poživljajoč tonik. 

   

 3. Šipkov serum- intenzivno vlaži in stimulira/ Rosehip serum- hydrates and stimulates 30 ML

  31,10 €

  Serum se ponaša z izjemno lahko in vpojno teksturo, kompleksna sinergija vlažilno-pomlajevalnih sestavin vašo kožo ohranja sijočo in napeto ves dan. Privoščite si ga kot osnovno ali dodatno nego k svoji ...

Mreža Seznam