Blazno resno o sebi.

 

Moika izvira iz lastnega, čudovitega slovenskega imena Mojca, pa vendar za blagovno znamko stoji oseba s čisto drugim imenom :). 

 

Učili so me, da je v današnjem poslovnem svetu pomembno povedati svojo zgodbo, da je pomembna vsebina za blagovno znamko in da je dobro, da te ljudje spoznajo osebno, saj le tako lahko zgradijo most zaupanja do tega, kar ustvarjaš. “Nimam časa” je izjemno grd izgovor, ki sem ga iz svojega besednjaka stežka a vendarle uspešno odstranila. Čas si je potrebno naučiti vzeti zlasti za tisto, kar resnično šteje, zasebno in poslovno. S to objavo obljubljam, da boste o zakulisju Moike izvedeli še mnogo več, saj imamo ogromno zanimive vsebine, ki jo želimo deliti z vami. 

 

Pa najprej nekaj besed o Darji, ki sem Moiko ustvarila kot odgovor na vse vrednote, želje, ideje in koncepte za katere sem želela, da se zrcalijo v mojem delu. Tale del sem si izposodila iz neobjavljenega intervjuja za dogodek, ki je bil načrtovan a kasneje odpovedan zaradi razglasitve pandemije. 

 

“Kako bi opisali Darjo osebno?”

 

Sem ena tistih, ki obožujem sveža jutra, občutek živosti med telesno aktivnostjo, navdihujočo družbo, rdeče vino in dober steak. 

 

Držim se pravila, da je življenje potrebno izživeti in ne le preživeti pri čemer grem težko mimo dejstva, da je za to potrebna selekcija reči, ljudi in energij. Predstavljam si ga kot jagodni izbor vsega, kar me osrečuje, pri čemer potrpežljivo sprejemam izzive, ki mi jih na poti do sem ponudi.  Občutek, da se sami na ta svet  rodimo in ga sami tudi zapustimo, je eno najbolj osvobajajočih spoznanj, kar sem jih kdaj doživela in prav to je najbolj prispevalo k temu, da se danes počutim daleč najboljše, od kar pomnim. Kontrola nad svojim telesom, mislimi in potekom življenja je največje darilo, ki ga lahko pokloniš sebi in nenazadnje svojim najbližnjim. V mojem življenju ni prostora za toksične odnose in neiskrenost, zato dolgoročno kot taki tudi nikoli niso prisotni.  

 

“Kaj vam v življenju največ pomeni?”

 

Družina, mir, osebni prostor, prostor in pogoji za rast, svoboda, zadovoljstvo ter pristni in sproščeni odnosi.

 

“Pa življenjsko vodilo v enem stavku?”

 

Ko se na koncu ozrem nazaj, želim iskreno reči: “Tole bi brez sprememb z veseljem ponovila!” 

 

Z ljubeznijo,

 

Darja

Komentiraj

Vse komentarje pred objavo pregledamo.