Feauture

Moikina zgodba

MOIKA NaturalCosmetics je nova slovenska blagovna znamka, ki proizvaja izdelke za nego kože iz lokalnih in naravnih surovin. Velik del izvlečkov proizvedemo sami. Rastlinski material zanje pridelujemo po ekoloških načelih v neokrnjeni predelih Slovenije ali pa jih z veliko mero odgovornosti do okolja naberemo v naravi. Proizvajalci naših rastlinskih olj so slovenske ekološko certificirane kmetije in oljarne. Ker se zavedamo lastnega okolja ter njegove izjemne biotske raznovrstnosti smo zasnovali kozmetično linijo iz tistih naravnih danosti, ki nas obdajajo in z nami sobivajo že tisočletja. Z ljubeznijo do narave, zdravja in sočloveka proizvajamo naravne izdelke za vso družino za vse priložnosti, ker smo prepričani, da lahko le z naravo ujeto v stekleničko seruma, kreme ali pa mila svojemu telesu in počutju dajemo najboljše. Naši izdelki so narejeni ter polnjeni ročno, vsaka serija je pripravljena sveža.

 

Zakaj uporabljati naše proizvode:

Ponujamo vam le nekaj razlogov, zakaj je vredno preizkusiti naše proizvode.
Izpolnite vprašalnik v glavnem meniju ter skupaj z nami sestavite svojo kolekcijo.
Na vašo željo vam bomo poslali brezplačni vzorec.

Svežino in kakovost surovin dajemo na prvo mesto

Poenostavljamo nego obraza in telesa

Celostna rešitev nege za vse tipe in stanja vaše kože

Lastna pridelava zelišč in izvlečkov

Aroma-terapevtska izkušnja

Resnično slovensko

 

responsive design

Spoznajte našo ekipo

Dolga tri leta so minila od osnovne ideje, pa vendar se zdi, da so minila, kot bi trenil. Danes, tik pred novim poglavjem, ko lahko MOIKA končno zacveti tudi v svetu, pogled na vsako podrobnost zgodbe ne more mimo vseh sodelujočih. Vsak delček mozaika nosi svoje ime in pečat nekaj posameznikov.


O tem bo veliko vedel povedati Matija Kovač (zgradbazamisli), ki je neštetokrat prestavljal vsako črtico, tekste, ustvarjal ilustracije in potrpežljivo prenašal moje negotovosti. Na koncu je tako ali tako obveljala njegova in obožujem kar je nastalo. Matija je ustvaril grafično podobo MOIKE ter skrbi za to, da je ne spreminjam po svoje, še naprej.


Dr. med., spec. derm. Silva Šturbej je sploh glavni krivec za to, da sem se skozi leta navdušila nad skrbjo za kožo na pravilen in enostaven način. Z nasveti in komentarji je v veliki meri prispevala k nastanku rdeče niti negovalne rutine, ki jo priporočamo. Dr. Šturbejeva bo na voljo v bližnji prihodnosti za svetovanje ter sestavo kozmetike po meri.


Del nas je postala tudi mikrobiologinja Maja Bertoncelj univ. dipl. mikr., ki s svojim širokim znanjem, izkušnjami ter izredno raziskovalno žilico skrbi za mikrobiološko neoporečnost izdelkov ter nadzoruje interne kontrole kakovosti. Prav ona me je seznanila z mikro svetom, s katerim živimo in morajo z njim preživeti tudi naši izdelki.

image Darja Blatnik

Ustanoviteljica in lastnica

Dolgoletne sanje o tem, kako delati z naravo ter vrniti okolju vsaj delček tistega, kar mu jemljemo vsak dan, so košček za koščkom ter dan za dnem v meni počasi sestavile idejo o tem, kako združiti to željo s preživetjem. Ustvarjati zgodbo z vsakodnevnim stikom z naravo, ji prisluhniti ter jo na najbolj nežen način ujeti v stekleničkah je ljubezen, ki je zorela počasi in ni ji videti konca. Želela sem resnično nekaj posebnega. Izdelke, ki bodo plod narave iz našega okolja, iz naših kmetij in iz rok naših pridelovalcev, brez kompromisa v kakovosti in uporabnosti. Danes sem ponosna lastnica slovenske negovalne kolekcije MOIKA ter srečna mami v prostem času.

image Anže Meden

Strokovni sodelavec- študent farmacije

V timu Moike zastopam strokovno področje farmacije in kozmetologije. Sodelujem pri razvoju in ocenjevanju varnosti kozmetičnih izdelkov pri postopku registracije. Trenutno področje raziskovanja: kozmetična linija za malčke, zaščita pred soncem, napredni dostavni sistemi, priprava rastlinskih ekstraktov in drugih aktivnih sestavin. Trivia: Leto rojstva: 1995 - Izobrazba: trenutno študiram farmacijo na UL FFA - Najljubši kemijski element: 95Am - Najljubše zelišče: prava kamilica, ob oblačnih in zaspanih dnevih pa C. sinensis :).